10 Kasım 2010 Çarşamba

Yecüc - Mecüc Ve Ufolar

Yecuc Mecücün Hadislerde 80-85 santimetre olarak tarif edilmesi bu meksikada yakalanan yaratığın tarifine çokmu çok baya uyuyor .
[Resim: meksikali-yaratik-4.jpg]
Cahş (radıyallahu anhümâ) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) bir gün korkulu bir vaziyette odaya girdi. Şöyle diyordu: "Lâ ilâhe illallâh, yaklaşan bir belâdan Arabın vay hâline. Bugün, Ye'cüc ve Me'cüc'ün seddinden şöyle bir gedik açıldı." baş parmağı ile şehâdet parmağını halka yaparak gösterdi. Ben:

-"Ey Allah'ın Resulü, yani içimizde sâlih kimseler olduğu halde toptan helâk mı olacağız?" dedim.

-"Evet, dedi, fenalıklar artarsa öyle olur."

Ebu Hüreyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm), (Zülkarneyn'in inşa ettiği) sed hakkında buyurdular ki: "(Ye'cüc ve Me'cüc) onu hergün oyuyorlar. Tam delecekleri sırada başlarında bulunan reis: "Bırakın artık, delme işini yarın yaparsınız" der. (Onlar bırakıp gidince) Allah, seddi, daha sağlam olacak şekilde eski hâline iâde eder. Böylece günler geçer, kendilerine takdir edilen müddet dolar ve onların insanlara musallat olmalarını Allah'ın arzu ettiği vakit gelir. O zaman başlarındaki reis: "Haydi dönün, yarın inşaallah bunu deleceksiniz" der -ve ilk defa inşaallah tabirini kullanır-."

Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) devamla der ki: "Dönüp giderler. Ertesi gün geldikleri vakit seddi ne halde bırakmışlarsa öyle bulurlar ve (o günkü çalışma sonunda) derler. Açılan delikten insanların üzerine boşanırlar. (Önlerine çıkan) suları içip kuruturlar. İnsanlar onlardan korkup kaçar.

Ye'cüc ve Mecüc göğe bir ok atar. Bu ok kana bulanmış olarak kendilerine geri döner. Şöyle derler: "Arzda olanları ezim ezim ezdik, semâda olanları da alçaltıp alt ettik."

Allah onları enselerinden yakalayacak bir kurt gönderir. Bu kurt onları toptan helâk edip, herbirini parçalanmış halde yere serer."

Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) sözünü şöyle tamamladı: "Muhammed'in nefsini elinde tutan Zât'a kasem olsun, yeryüzündeki bütün hayvanlar, onların etinden yiyerek canlanır, sütlenir ve semirir."

Mirac gecesi Allah beni Yecüc ve Mecüclerin yanlarına gönderdi; Onları dine davet ettim; kabul etmediler.. Onun için onlar, Adem ve İblis neslinden Allah’a asi gelenlerle birlikte cehenneme gireceklerdir.

• Peygamberimiz (sav) “Birer, ikişer karış boyundadırlar, en uzunları üçer karıştır…”12 hadisiyle onların kısa boylu olduklarına işaret etmiştir. ” Ye’cûc ve Me’cûc denilen kimseler,Hz.Nûh (a.s.)’ın oğlu Yâfes’in soyundandır.Yüzleri yassı,gözleri küçük,kulakları çok büyük,boyları kısadır.Herbirinin bin çocuğu olur.Arkasında kaldıkları seddi her gün oyarlar; sed, gece eskisi gibi olur. Hepsi kâfirdirler. Sed arkasından çıkınca insanlara saldırırlar. ”
(yûsuf nebhânî)

Yecüc Mecüc Ve Ufolar

Kuranda geçen maymunlar hitabında dikkat ederseniz insana hitaben yapıldığı görülmektedir. Evvelki yazılarımıza baktığınızda bir takım şeytani varlıkların ve onlara uşaklık yapanların insan genetiği ile oynadığını açıkça görülmektedir. Sümer tanrısı anu misali .

Bu meksikada ele geçirilen varlık yecüc mecüc taifesindendir.Çok zekidirler. Şu anki insanoğlunun sahip olduğu teknolojininde çok çok üstündedirler. Gökte gördüğümüz bir takım ufolarında sahipleridirler bunlar . İnsanlarla hiç bir şekilde konuşmazlar. Onlar iletişimde kurmazlar .Zira düşmandırlar .Ve aynı zamanda telepati ile iletişim kurarlar.. Sümer tabletlerinde geçen , insan dna sı ile oynanmış yaratıklar bunlar olabilir. Sırf o şeytani varlıklara hizmet amacı ile klonlanmış olabilirler . Eğer böyle ise iş bu durumda , mardukta hazır geliyor , yer altı ve gökyüzü şeytanlarla ve şeytanın uşakları ile dolacaktır . Bu varlıklar bir şekilde mason , tapınak şovalyeleri gibi bir takım insanların zihinlerine verdikleri telapati ile ilhamlar ile dünyayı savunmasız duruma getirmeye çalışmaktadırlar. Bugün savaşların ve fitnenin varlığına sebep olanlar bu yaratıklar ve şeytanın kendisidir. Yeryüzüne de bunların uşakları insanlar içinde olanları ise dememe gerek yok , aldanmış, zavallı, kan akıtmakta sakınca görmeyen mason amerika ve israildir.Bir hipnozun etkisinde dünyaya terör salmaktalar. Belki bazı teknolojiler bu ve bu gibi varlıklar tarafından veriliyor olabilir . Eğer dost amaçlı olsa idiler ufo tenolojisini verirlerdiler. Sadece kan dökmeye ve şeytani amaçlara ait olan teknoloji verilmektedir. Almanların birden teknolojik patlamalarının sebebide bu varlıklardır.

Ve yahudi ile anlaşmalar yapan bir Hitler neden birden yahudi düşmanı oldu ve katliamlara başladı . Sebebi çok açık aslında. Yahudinin içinde var olanların insanoğlunu nasıl yok etmeyi amaçladıklarını anladığı vakit yahudi katliamına girişmiştir. İşte yecüclerle kontağı Htler güney kutbunda yapmıştır. Evvela ona teknoloji verilmiştir. Sonrada asi olunca yok edilmiştir. Biz yahudi katliamına karşıyız. Orada dönen dolabı en iyi mason locaları bilir. İllimunati kfr our cfr bilir. Kfr harfleri onlarda var. Başkasında yok.

Peygamberimize Cebrail A.S tarafından öğretilen Bi kelimahittammati yuca diye başlayan dua vardır. O dua ve manasına bakarsanız yecüc ve mecücün kimler olduğunu saldırının nasıl başlıyacağını nerelerden geleceğinide anlamış olursunuz . Bu yecüc mecüc olayında şu söz ve tv lerde birilerinin konuşma aksanı birbirine çok benzemektedir .

-O zaman başlarındaki reis: "Haydi dönün, yarın inşaallah bunu deleceksiniz" der -ve ilk defa inşaallah tabirini kullanır

Hadiste bu ifade geçerken bir tv konuşmalrında artık bu işi adet haline getirmiş birileri de var. Allahın sözünü anmak çok güzeldir. Bu hadiis okuyunca arada ne kadar benzerlik olduğunuda gördük !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder