25 Kasım 2010 Perşembe

Telepati Egzersizleri

1-Karşılıklı Telepatik Alış-Veriş

Sakin, sessiz bir odada seçmiş olduğunuz bir arkadaşınızla birlikte karşılıklı gelecek şekilde oturun.Çalışma öncesinde ılık bir banyo yapmanız faydalı olacaktır. Eğer buna o anda imkan bulamadıysanız hiç değilse elinizi yüzünüzü mutlaka yıkayınız. Arkadaşınız hoşlandığı bir meyveyi zihninden seçsin. Sadece onu düşünsün ve seçmiş olduğu meyveye konsantre olsun. Arkadaşınız meyvenin ismini zihninde birkaç kez tekrarlamalı ve aynı zamanda o meyveyi zihninde canlandırmalıdır. Örneğin, ”erik” kelimesini zihninde birkaç kez tekrarladıktan sonra, eriğin yuvarlaklığını,açık yeşil rengini ve görüntüsünü gözünde canlandırarak size zihinsel olarak bu imajları göndermelidir.Aynı zamanda onun ekşiliğini de hissettirmelidir...
Arkadaşınızın düşünce yoluyla gönderdiklerini alacak şekilde zihninizi temizleyin. Zihninizi mümkün olduğu kadar sakin ve boş tutmaya özen gösterin. Genellikle zihninizde ilk beliren sezgileriniz size doğru cevabı verecektir. Bu telepatinin çok önemli bir prensibidir. Zihninizde beliren cevaplar üzerinde mantık yürütmeyin.Sadece sakin, kendinize güvenli bir zihin hali içinde, içinize doğacak cevabı bekleyin. Arkadaşınız 1 dakika boyunca seçmiş olduğu meyveyi düşünürken, siz de bu süre içinde algıladığınız meyveyi bir kenara not edin. Sonra arkadaşınız başka bir meyve seçsin ve iz tekrar bunu algılamaya çalışın. Toplam 5 adet meyveyi telepatik olarak algılamaya çalıştıktan sonra cevaplarınızı kontrol edin. Sonuçlar pek iyi değilse, hem alanın hem de gönderenin aynı derece kusurlu olduğunu unutmayın. Bunun sebebi çok az uygulama yapmış olmanız olabilir. Bu alıştırmayı zaman buldukça tekrarlayın.

İlk denemelerinizde mümkün olduğu kadar basit imajlar üzerinde çalışmalarınızı sürdürün. Örneğin; bitkiler, çiçekler, renkler ve sayılar ilk uygulamalarınız için en ideal çalışma imajlarınız olabilir. İleriki çalışmalarınızda birbirinize çeşitli objeleri kelimeler hatta cümleleri bile zihnen kolaylıkla yollayabilirsiniz. Ancak unutmayın. Telepati yeteneğinizin gelişebilmesi; yapacağınız düzenli çalışmalara ve uygun çalışma arkadaşlarınıza bağlıdır.İlk denemelerde başarılı olamazsanız,hemen pes etmeyin. Pratiklere devam edin... Eğer belli bir süre çalışıp da başarı elde edemezseniz çalıştığınız arkadaşınızı değiştirin. İlk başta aranızda sevgi ve sempati bağlı bulunan kişileri seçmeniz daha uygun olacaktır.

2-Telepatik Algılayış

Telefon çaldığı zaman ahizeyi elinize almadan önce 5-10 sn durun ve kimin aradığını önceden tahmin edin. Eğer belli bir kimseden telefon bekliyorsanız bu telefonu çalışmanıza dahil etmeyin. Gün içinde çalan bütün telefonları önceden tahmin etmeye çalışın ve bir gün boyunca kaç telefon geldiğini, buna karşılık önceden kaç tanesini önceden algılayabildiğinizi not edin. Bu notlarınızı atmayın bir kenarda biriktirin. Her güne bir tarih verin ve çalışmalarınızın nasıl gittiğini kendi kendinize kontrol edin. İlerleyen günlerde hissedilir bir oranda tahminlerinizin sayısında bir artışın meydana geleceğini göreceksiniz.

Bazı günlerde telepatik algılayışlarınızın bir diğer güne nazaran daha fazla ayda az olduğunu tespit ederseniz, bu o günkü psikolojik halinize bağlı olabileceği gibi aynı zamanda Biyoritmlerinize de bağlı olarak değişim göstermiş olabileceğini unutmayın. Fiziksel, zihinsel, duygusal ve sezgisel olarak bir günümüzün bir diğer günümüze uymamasının nedenlerinden biri de söz konusu ettiğimiz Biyoritmlerinizden dolayıdır.

Telefonla yapabileceğiniz bir diğer alıştırma da,aklınıza birisi geldiğinde onu arayıp o sırada sizi düşünüp düşünmediğini sormanızdı. Zihninizdeki düşüncelerin ne kadar sık olarak sizden kaynaklanmadığını, onların telepatik olarak algıladığınızı fark etmez sizi bir hayli şaşırtacaktır. Ancak gelecek telefon faturası sizi daha fazla şaşırtabilir. Dikkatli olun... Bu nedenle telefon yerine çalan kapılarınızı da bu alıştırmanın içine dahil edebilir ve kapınızın zili çalındığında kimin gelmiş olabileceğini önceden algılamaya çalışabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder