1 Eylül 2010 Çarşamba

AURA

Eminim çoğunuz aura'dan haberdarsınızdır. Aura kimi görüşe gören ruhun dışa çıkan kısmıdır, kimi görüşe göre ise manyetik bir alandır. Ne olursa olsun şurası kesindir ki auralarımız vardır hatta görülebilir.

Aurada katmanlardan oluşur. Mesela eterik bedeni kolay görürsünüz. Hemen kafamızın üzerinde tüm vücudumuzu kaplayan beyaz renkte bir haledir. Onun dışında üstlere doğru o anki ruh halimizi hatta kişiliğimizi gösteren renkler vardır. Bunlar dışında auranın davranışları vardır. Mesela kimi aura geniştir kimisi dardır. Bu kişilerin hisleri ve kişilikleri de bu şekildedir. Mesela psişik vampirlerin auralarında almaçlar bulunur. Bu almaçlar diğer auraları delerek onlardan enerji alır. Bu diğer aurada hasarlara yol açtığı gibi enerjisi çalınan kişide yorgunluğa neden olur.
Dostlarımızlardayken de auralarımız birleşir. Sevmediklerimizde ise auralarımız birbirlerini iterler. Hatta kimisine kanımız ısınır çünkü auralarımız o kişinin aurasını çekerken kanımızın ısınmadığı kişileri itmektedir. Öbür yandan auralar bizi koruyan kalkanlarımızdır.
Etrafımızdan acayip şekilde etkileniriz ve sürekli enerji alışverişi olur. Negatif kişilerden negatif, pozitiflerden pozitif alırız. Eğer ki auramız çok gelişmemiş ve güçsüzse bizi bu enerjilere karşı koruyamayacaktır. Ve de negatif enerji bize etkileyecektir. Halk arasında nazar denen olay, ya da beddua ya da büyü bu tür şeyleri aura engelleyemediği için bize etki edecektir. Ama güçlü bir aura bunları kısmen engelleyebilir hatta geri yansıtabilir. Kimisine büyü tutmaz, hatta geri yansır çünkü aurası güçlüdür. Ya da nazar işlemez. Yani auramız bizim için önemlidir. Ne kadar güçlüysen özgüvenimiz o derece artar ve dış etkilere karşı o kadar korunaklı oluruz. İşte aşağıda verdiğim alıştırma Ruhsal Korunma Teknikleri Adlı kitaptan alınmıştır ve her gün biraz vakit ayırarak bu alıştırmayı yaparsanız auranız zaman için güçlenecektir.

IŞIK KULESİ  (Aura Güçlendirme)
1.  Derin ve düzgün nefes alın. (Pratik süresince devam edin)
2.  Tüm vücudunuzu gevşetin.
3.  Yürürken dik, düzgün, sakin olun. Kollarınızı gevşekçe iki yana bırakın. Otururken de omurganız dik olsun. Ayaklarınızı birbirine paralel yerleştiriniz. Elleriniz, avuç içleri aşağıya bakacak şekilde kalçalarda dursun. Ciddi bir sağlık sorununuz yoksa pratiklerinizde her zaman ayakta durmalısınız.
4.  Bedeninizi çevreleyen uzun, elips şeklinde, yoğun parlak mavi bir ışığı gözünüzün önüne getirin. Bu ışık vücudunuzun aşağı yukarı 25 santim ötesine ulaşır. Başınızın üstünde ve ayağınızın altında 40 santime kadar da uzanır. Ruhsal auranız bundan daha büyük bir alanı kaplar aslında. Üstelik genellikle gümüş renkli olarak canlandırılır ama korunma amacınıza uygun olarak mavi olması gerekir. Alanı neden mi küçülttük? İhtiyaç duyduğunuz koşulları yaratmak küçük alanda daha kolaydır da ondan.
5.  Sizi tümüyle çevreleyen bu iyice belirlenmiş yoğun parlak mavi ışık alanını gözünüzün önüne getirdiniz mi? Tamam. Şimdi auranın en üst noktasından, başınızın biraz üstünde parlak beyaz bir ışık küresi hayal edin. Hayır, küre başınıza değmiyor.
6.  Dikkatinizi bu küre üzerine yoğunlaştırın. Böylece kor şeklinde yanan magnezyum gibi beyaz ve daha parlak hale gelir. Bunu yaparken yukarı bakmaya gerek yok, varlığını hissedin yeter. Bu imajı, “Yüksek Varlığınız”ın Işığını temsil etmek üzere yaratıyorsunuz. Bu ışık gerçekten de oradadır. Bu küreyi hayal ederken dokunmaya kalkmayın. Çünkü “Yüksek Varlığınız” ı bilinçli varlığınızla tespit etmiyorsunuz.
7.   Şu iki imajın farkında olun: Tümüyle içinde olduğunuz yoğun parlak mavi elips ve başınızın üstündeki beyaz küre… Onlar zaten varlar ama şimdi siz onlara konsantre olarak bu enerjilerin yoğunluğunu artırıyorsunuz.
8.   Beyaz küreyi sembol olarak gözünüzün önüne getiremeseniz bile, gerçek ilahi gücün bir parçasını temsil ettiğini kabul edin. Ve düşünebileceğiniz en yüksek pozitif enerjilerin zihninizde dolaşmasına izin verin. Bu pozitif düşünceler bırakın tüm benliğinizi sarsın…
9.  Hazır olduğunuzu hissettiğinizde göz kamaştırıcı yuvarlığın beyaz ışık saçtığını görün. Bu ışık, gümüş pırıltılarla doludur. Önce auranızı, sonra da canlı bir şekilde size doğru akarak tümüyle nüfuz  eder.
10.  Şimdi auranızın dış kabuğu canlı ve parlak mavi elips şeklindeyken, içi canlı parıldayan beyaz ışıkla dolacak. Konsantrasyonunuzu etkin bir şekilde sürdürebildiğiniz sürece bu vizyonu, yaşayan ve hareket eden bir gerçeklik olarak görün. Parlaklık sürekli etrafınızdadır ve size doğru akar. Her şeyin kaynağı olduğu için bitmez tükenmezdir. Auranızda sürekli dolaşır. Pırıltılıdır, sert ve keskin bir şekilde belirlenmiştir. “İlahi Güç” ün bu muhteşem belirtisinin ortasında çok mutlu bir şekilde kendinizin farkında olun!
11.   Auranız zaten varolduğunu ancak şimdi bunu güçlendirmek için özel bir çaba sarf ettiğinizin bilincinde olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder